Echipa

Zoltan Simonffy trainer

In prezent, lucreaza ca editor foto la Jurnalul National si e implicat in felurite proiecte mioritice. A calatorit intens 10 ani prin toata lumea, perioada in care a lucrat ca fotograf la Studioul Révay, apoi a urmat cursurile Academiei de Jurnalistica, a fost operator video la Schaan Chiasso (o firma care se ocupa cu documentare de calatorie) si n-a ratat nici sansa de a lucra la DBS TV, fix in St Lucia. Inevitabil insa, oamenii se satura, dupa o vreme, de aceleasi plaje si palmieri, asa ca, dupa 2 ani petrecuti in St Lucia, Zoltan s-a inregimentat ca fotograf la Ocean Pictures si Image Corp, ipostaza in care a bifat 79 de tari, de la Swalbard la Cape Horn si din Genova la Stockolm via New York - San Diego - Sydney - Suez.

 

Mihai Dragomir trainer, coordonare

Este membru fondator al dordeduca.ro si coordonator de proiecte la Asociatia Mioritics. In ultimii 5 ani a initiat si a fost implicat intr-un numar important de proiecte de dezvoltare a turismului cultural in Romania. Desi a calatorit mult si e nascut in Dobrogea, locurile pe care le indrageste cel mai tare sunt satele cu biserici fortificate din Transilvania.

 

Catalin Suciu ghid local

S-a nascut in Transilvania si e pasionat sa ii descopere secretele. A absolvit Facultatea de Turism la Cluj (Universitatea Babes Bolyai) si este membru fondator al proiectului Wanderlust din Sighisoara - excursii culturale tematice pentru turistii romani si straini.

Ultimele stiri

21 Mai 2010

50 x Arhitectura

Fotografia de arhitectura este considerata a fi reprezentarea de exterioare si interioare a constructiilor private, comerciale......

» detalii

29 Aprilie 2010

Photography by Bela Doka

...tu acum fotografiezi dintr-un anumit motiv, sa compensezi situatia ori, simplu, doar iti vezi de treaba? Pe mine de mult nu ma mai intereseaza intreaga treaba...

» detalii

20 Aprilie 2010

Expozitia de fotografie "15/74"

Incepand cu data de 20 aprilie 2010, Consiliul Judetean Timis gazduieste expozitia de fotografie "15/74"......

» detalii

19 Aprilie 2010

Atentie la accesorii!

Nikon a anuntat ca in mai multe tari au fost descoperite acesorii contrafacute......

» detalii

Newsletter