Parteneri

Asociatia Mioritics

mioritics Asociatia Mioritics este o organizatie ce implementeaza proiecte de dezvoltare a ecoturismului si a turismului cultural dar si protejarea patrimoniului cultural si natural national.

» www.mioritics.ro
Concurs-foto

concurs-foto Proiect ce a luat nastere cu sprijinul System Plus si Agora Media si care rasplateste performanta fotografilor profesionisti si a celor care aspira la acest statut.

» www.concurs-foto.ro
Dordeduca

dordeduca Este un proiect demarat in 2002 ce isi propune sa promoveze idei si destinatii pentru timpul liber. El a devenit un reper important pentru participantii la evenimente culturale, concerte, cei ce calatoresc in Romania, iubitori de activitati in aer liber si de sporturi mai mult sau mai putin extreme.

» www.dordeduca.ro
Info Point

info-point O retea de Centre de Informare Turistica dezvoltate in Romania (Sibiu, Sighisoara si Rasnov) de Biroul Regional UNESCO din Venetia.

» www.biserici-fortificate.com
Reky Travel

reky-travel Agentie de turism din Sibiu ce activeaza in special pe piata germana si care se implica in foarte multe proiecte de dezvoltare turistica.

» www.reky-travel.de

Ultimele stiri

21 Mai 2010

50 x Arhitectura

Fotografia de arhitectura este considerata a fi reprezentarea de exterioare si interioare a constructiilor private, comerciale......

» detalii

29 Aprilie 2010

Photography by Bela Doka

...tu acum fotografiezi dintr-un anumit motiv, sa compensezi situatia ori, simplu, doar iti vezi de treaba? Pe mine de mult nu ma mai intereseaza intreaga treaba...

» detalii

20 Aprilie 2010

Expozitia de fotografie "15/74"

Incepand cu data de 20 aprilie 2010, Consiliul Judetean Timis gazduieste expozitia de fotografie "15/74"......

» detalii

19 Aprilie 2010

Atentie la accesorii!

Nikon a anuntat ca in mai multe tari au fost descoperite acesorii contrafacute......

» detalii

Newsletter